تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/18 - 16:00
کد خبر: 527005

هشدار افزایش آلودگی هوای تهران و کرج/ سواحل کشور طوفانی می‌شود

هشدار افزایش آلودگی هوای تهران و کرج/ سواحل کشور طوفانی می‌شود

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وارونگی دما و افزایش شاخص آلودگی هوا در تهران و کرج همچنین افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا تا بیش از ۱.۵ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زرد رنگ از پایداری و سکون نسبی هوا در تهران و کرج و خبر داد و اعلام کرد که از امروز سه‌شنبه (۱۸دی‌ماه) تا چهارشنبه (۱۹دی‌ماه) وارونگی دما همراه با افزایش شاخص آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود.

از جمله آثار این مخاطره می‌توان به افزایش غلظت آلاینده‌ها، کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد افزایش شاخص آلودگی در حد ناسالم برای همه گروه‌ها اشاره کرد.

لزوم کاهش ترددهای غیر ضروری شهروندان تهران و کرج

سازمان هواشناسی کشور به سبب این وضعیت جوی مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای گروه‌های حساس و کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی را توصیه می‌کند.

افزایش ارتفاع امواج در سه روز پایانی هفته

این سازمان با صدور هشدار زرد رنگ دیگری نیز از افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۶ نات و بیشتر و افزایش ارتفاع امواج دریا بیش از ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل خبر داد.

این هشدار برای اواخر وقت چهارشنبه (۱۹دی‌ماه) تا پایان جمعه (۲۱دی‌ماه) اعلام شده است و چهارشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای بوشهر و هرمزگان و در خلیج فارس، پنج‌شنبه (۲۰دی‌ماه) در  مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان و روز جمعه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان را در برخواهد گرفت.

چند توصیه برای گذر از شرایط طوفانی

خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی ،اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ ویژه تردد شناورهای سبک، قایق‌های صیادی و سبک ، اختلال در فعالیت سکوهای نفتی از جمله آثار این مخاطره است و سازمان هواشناسی کشور به همین سبب منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناورهای سبک و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی را توصیه کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجمع عمومی سازمان ملل بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید کرد
مربی استقلال به کمیته اخلاق دعوت شد
آغاز زندگی مشترک ۲۵۰ زوج دانشجو با مشارکت شهرداری منطقه ۶
دانشگاه موفق دارای دانشکده‌های درهم‌ تنیده است نه جزیره ای
خودشیفته‌ترین مردم جهان در کدام کشورها زندگی می‌کنند؟
سرعت اینترنت ثابت و همراه ایران در رده‌بندی جهانی ۵ پله صعود کرد
ماجرای جابجایی مجسمه والرین از میدان انقلاب چیست؟
نمایشی در تضاد خانواده
اجازه مصرف بی‌ضابطه برق را به هیچ‌کس نمی‌دهیم
رهبر انقلاب: به‌رغم مشکلات، نقاط مثبت در کشور زیاد است
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top